1960-luku

Yritys on saanut alkunsa vuonna 1969, kun Kauko Kauppisen siskon mies tuli puhumaan Kaukolle käytetyn leikkuupuimurin ostosta. Miehet lähtivät Jyväskylään ostamaan puimuria, jota ei kuitenkaan sieltä löytynyt. Siellä kuitenkin myyjä kertoi, että Turussa on käytettyjä. Varsinais-Suomen isompien tilojen johdosta siellä oli enemmän vaihtopuimureita myynnissä. Niinpä miehet lähtivät Turkuun ja siskon miehelle ostettiin puimuri. Samassa yhteydessä myös Kauko innostui ostamaan puimurin, kun sai mielestään sopivasti. Kun puimuri saapui tilalle niin talon vanha emäntä Anna oli päivitellyt, että tämmöinen tila (peltoa 6 ha) ei puimuria tarvitse. Kysymyksessä oli bensiinikäyttöinen MF 630 säkkipuimuri leikkuuleveys 1,75 metriä. Kauko pui sillä syksyn, jonka jälkeen sille ilmaantui ostaja ja Kauko päätti myydä.

1970-luku

Vuonna 1970 Kauko osti jälleen puimurin ja möi sen. Siitä alkoi pienimuotoinen kaupanteko maatalouden sivuelinkeinona. 1970-luvulla päätuote olivat leikkuupuimurit. Lisäksi myytiin jonkun verran traktoreita ja maatalouskoneita. Koneet hankittiin pääasiassa Etelä ja Lounais-Suomesta ja myytiin lähialueelle ja Savon suuntaan.

1980- luku

Vuonna 1981 kunnostettiin vanha sikala korjaamoksi. Sikala oli tullut tilakaupassa 2 km päästä kotoa. Siinä oli osa-aikaisesti palkattuna asentaja, joka korjasi lähinnä käytettyjä leikkuupuimureita. Isältä pojalle: Kaukon poika Kari Kauppinen oli ollut vuoden verran Hankkijalla konemyyjäkurssilla ja Kuopiossa konemyyjänä, mutta oli palannut 1986 kotiin töihin. Toiminta oli kuitenkin sen verran pientä, että kahdelle ei oikein riittänyt hommaa. Niinpä päätettiin, että Kari ostaa yrityksen ja näin tehtiin vuonna 1987. Toiminta oli aluksi samanlaista kuin isällä oli ollut. Vuonna 1989 rakennettiin halli Niemisjärvelle.

1990- luku

Toiminta uudessa hallissa käynnistyi 1990. Kari toimi aluksi yksin, mutta vuokrasi melko pian korjaamon ulkopuoliselle yrittäjälle, joka korjasi myös Konemyynnin koneita. Aloitettiin myös tuoda käytettyjä heinäkoneita Ruotsista ja Tanskasta ja uusia paalaimia Italiasta. Ulkopuolinen yrittäjä lopetti korjaamossa -97. Kari palkkasi asentajan -98 ja siitä asti korjaamo on ollut omassa käytössä.

2000-luku

Vuonna 2000 ryhdyttiin tuomaan käytettyjä kaivureita Keski-Euroopasta ja Englannista. Kaivureita tuotiin noin 10 vuotta ja niiden tuonnista on nyt luovuttu ja keskitytty traktoreihin ja maatalouskoneisiin. Vuonna 2001 teimme jällenmyyntisopimuksen Agritekin kanssa ja aloitimme Jyväskylän alueen New Holland -myyjänä. Yritys sai Hankasalmen vuoden yrittäjä -palkinnon 2006.

2010-luku

Vuonna 2012 korjaamossa aloitti toinen asentaja. Vuonna 2015 yritykselle hankittiin oma puoliperävaunullinen kuorma-auto koneiden kuljetusta varten. Tänä päivänä yrityksen toiminta koostuu käytettyjen maatalouskoneiden ostosta ja myynnistä, sekä uusien New Holland  ja CaseIH traktoreiden, eri merkkisten työkoneiden ja varaosien sekä tarvikkeiden myynnistä. Yritys myy myös maatalousrenkaita, hydrauliletkuja ja huoltaa ja korjaa asiakkaiden koneita.  Vuonna 2016 aloitettiin etukuormaimien maahantuonti Puolasta. Toimintaa on tarkoitus jatkaa samalla mallilla myös tulevaisuudessa.

2020-luku

Keväällä 2020 yritykselle valmistui uusi korjaamo, jossa 5000 kg siltanosturi.